Пиріжки з лаваша з картоплею на сковороді
Пиріжки з лаваша на сковороді часто готують із залишків картопляного пюре. На другий день воно не дуже смачне, зате воно ідеально для начинки. Рецепт хороший, коли хочеться ситної випічки до чаю. Його легко втілити на дачі, перед роботою, коли часу катастрофічно не вистачає.
Якщо є час і бажання – підсмажте ріпчасту цибулину і додайте її в пюре: буде дуже смачно.
Підготуємо:
- лист тонкого лавашу;
- 300 г картопляного пюре;
- 2 яйця;
- рослинна олія для обсмажування;
- сіль, перець.
Як будемо готувати:
- Листи наріжемо на прямокутники. Викладемо в центр трохи картопляного пюре. Загорнемо невеликі відкриті «роли».
- Яйця взобьем з сіллю і будь-якими спеціями.
- Сковорідку розігріємо, обмакнем туди пиріжки.
- Викладемо на гарячу сковорідку, обсмажимо до хрускоту.
Пиріжки повинні охолонути. Їмо з гарячим чаєм з травами, лимоном. Буде чудовим початком дня чашка латте з пиріжком і шматочком твердого сиру.