Пиріжки з листкового тіста – рецепти з фото

Пиріжки з листкового тіста з начинкою з грибів

Для приготування таких пиріжків візьміть:

  • 500 г листкового тіста;
  • 20 г вершкового масла;
  • 300 г печериць;
  • 1 цибулину;
  • 50 мл рослинного масла;
  • 150 г твердого сиру;
  • одне яйце;
  • сіль і чорний перець.

 

Як приготувати пиріжки з листкового тіста з грибами

 

  • На приготування піде 30 хвилин, рецепт розрахований на 5 порцій.
  • Листкове тісто розморозити і розрізати на рівні частини. Цибулину дрібно наріжте. Печериці гарненько вимийте і наріжте пластинками. Обсмажте разом з цибулею до золотистого стану. Посоліть і притрусіть перчиком.
  • На квадратики з листкового тіста розкладіть начинку з грибів, зверху покладіть натертий твердий сир. Краї змастіть збитим яйцем і защипайте трикутником. Покладіть пиріжки на деко, змащене маслом.
  • Запікайте в духовці при температурі 250 градусів близько 25 хвилин. Подавайте пиріжки зі сметанним соусом.
  •  

    Дивіться також:  Шарлотка з яблуками в духовці – Рецепт з фото!