
Пиріжки з листкового тіста з начинкою з грибів
Для приготування таких пиріжків візьміть:
- 500 г листкового тіста;
- 20 г вершкового масла;
- 300 г печериць;
- 1 цибулину;
- 50 мл рослинного масла;
- 150 г твердого сиру;
- одне яйце;
- сіль і чорний перець.
Як приготувати пиріжки з листкового тіста з грибами
На приготування піде 30 хвилин, рецепт розрахований на 5 порцій.
Листкове тісто розморозити і розрізати на рівні частини. Цибулину дрібно наріжте. Печериці гарненько вимийте і наріжте пластинками. Обсмажте разом з цибулею до золотистого стану. Посоліть і притрусіть перчиком.
На квадратики з листкового тіста розкладіть начинку з грибів, зверху покладіть натертий твердий сир. Краї змастіть збитим яйцем і защипайте трикутником. Покладіть пиріжки на деко, змащене маслом.
Запікайте в духовці при температурі 250 градусів близько 25 хвилин. Подавайте пиріжки зі сметанним соусом.