Пиріжки з повидлом — 7 рецептів приготування

Пиріжки смажені на сковороді

Це тісто трохи відрізняється від попереднього, але використовувати його краще тільки для смаження.

Купіть наступні продукти:

  • сухі дріжджі – 10 г;
  • рослинна олія – 30 мл;
  • молоко – 1 стакан;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • яйце;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • борошно – 3 – 4 склянки.

Якщо використовуються сухі дріжджі, то опару ставити не обов’язково. Але на відміну від здобного тіста, цього буде потрібно підійти не менш 2-х разів.

  • У чашці з’єднуємо всі рідкі продукти, поки цукор, сіль і дріжджі повністю не розчиняться.
  • Потім додаємо борошно і вимішуємо тісто, поки воно не почне відлипати від рук. Залишаємо накритим в теплому місці.
  • У розігріту з рослинною олією сковороду викладаємо сформовані пиріжки швом вниз, щоб при підйомі повидло не вилізло.
Дивіться також:  Пиріг з сиром та полуницею – 7 рецептів