Варіант приготування з ваніліном
Пряність додасть страві чудовий аромат і приверне до столу дорослих і дітей.

Компоненти рецепту:
- кефір жирністю 3,2 % — 0,4 л;
- цукор — 50 гр;
- борошно — 0,2 кг;
- два яйця;
- сода харчова — 3 гр;
- ванілін — 4 гр;
- сіль — 4 гр;
- розпушувач тіста — 8 гр.
Покрокова інструкція приготування:
Кефір з’єднуємо з масою яєць, сіллю, ваніліном і цукром.
Поступово насипаємо борошно, при цьому помішуючи виделкою або вінчиком.
Після кладемо борошна розпушувач і соду.
Тісто має бути схоже на сметану, з бульбашками на поверхні.
Викладаємо тісто з ополоника на розпечену сковороду з соняшниковою олією.
Перевертати на інший бік слід, коли на верхній стороні стануть тріскати бульбашки.
Обсмажуйте страва на середньому вогні.
Як тільки виріб придбає золотистий колір, його можна знімати зі сковороди.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11