Пишні оладки на кефірі – 10 рецептів

Запечені оладки з сиром і зеленню.

Таке блюдо можна подавати як закуску до обіднього або святкового столу.

Вам знадобиться:

  • пшеничне борошно — 0,24 кг;
  • сіль — 5 гр;
  • кефір — 90 мл;
  • розпушувач тіста — 6 гр;
  • шматочок сиру;
  • подрібнений чорний перець за смаком;
  • пучок свіжої зелені;
  • два курячих яйця.

Виконання дій:

  • Збити в одній чаші кефір, яйця, сіль і перець.
  • Тісто обробити з допомогою сита і додати до основних інгредієнтів.
  • Твердий сир обробити з допомогою тертці. Перекласти в тісто.
  • Нашаткувати зелень і додати до решти продуктів.
  • Зачерпнути тісто столовою ложкою і вилити на гарячу сковороду з маслом на дні.
  • Запікати до появи рум’яної скоринки.
  • Дивіться також:  Торт Їжачок – 7 рецептів приготування своїми руками
    Прокрутка до верху