Запечені оладки з сиром і зеленню.
Таке блюдо можна подавати як закуску до обіднього або святкового столу.

Вам знадобиться:
- пшеничне борошно — 0,24 кг;
- сіль — 5 гр;
- кефір — 90 мл;
- розпушувач тіста — 6 гр;
- шматочок сиру;
- подрібнений чорний перець за смаком;
- пучок свіжої зелені;
- два курячих яйця.
Виконання дій:
Збити в одній чаші кефір, яйця, сіль і перець.
Тісто обробити з допомогою сита і додати до основних інгредієнтів.
Твердий сир обробити з допомогою тертці. Перекласти в тісто.
Нашаткувати зелень і додати до решти продуктів.
Зачерпнути тісто столовою ложкою і вилити на гарячу сковороду з маслом на дні.
Запікати до появи рум’яної скоринки.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11