З додаванням сиру
Відкритий пиріг з сирно-вишневою начинкою — ніжний десерт, який по достоїнству оцінять рідні та друзі.
- 2 яйця для тесту і 2 для начинки;
- 3 ст. л. цукру для тіста і 120 гр для начинки;
- 100 гр злив. масла;
- 2 ч. л. розпушувача;
- 300 гр борошна;
- упаковка сирного крему;
- 300 гр вишневих ягід без кісточок;
- 500 гр сиру зернистого;
- скл. сметани.
Ягоди заздалегідь промити.
Розтерти масло з цукром, потім додати яйця, ще раз перемішати.
Після просіяти борошно разом з розпушувачем, добре замішати.
Форму злегка змастити маслом, розкласти тісто по дну і сформувати на висоту 2-3 см бортики.
З’єднати в одній мисці всі молочні продукти, вбити яйця, всипати цукор. Гарненько опрацювати блендером. Масу з сиру розкласти по основі, зверху рівномірно розкласти ягоди.
Пекти при 180 град. 50 хвилин. Після дати охолонути, і тільки після цього витягти з форми.