Пісочний пиріг з вишнею – 7 рецептів приготування

З додаванням сиру

Відкритий пиріг з сирно-вишневою начинкою — ніжний десерт, який по достоїнству оцінять рідні та друзі.

  • 2 яйця для тесту і 2 для начинки;
  • 3 ст. л. цукру для тіста і 120 гр для начинки;
  • 100 гр злив. масла;
  • 2 ч. л. розпушувача;
  • 300 гр борошна;
  • упаковка сирного крему;
  • 300 гр вишневих ягід без кісточок;
  • 500 гр сиру зернистого;
  • скл. сметани.

Ягоди заздалегідь промити.

Розтерти масло з цукром, потім додати яйця, ще раз перемішати.

Після просіяти борошно разом з розпушувачем, добре замішати.

Форму злегка змастити маслом, розкласти тісто по дну і сформувати на висоту 2-3 см бортики.

З’єднати в одній мисці всі молочні продукти, вбити яйця, всипати цукор. Гарненько опрацювати блендером. Масу з сиру розкласти по основі, зверху рівномірно розкласти ягоди.

Пекти при 180 град. 50 хвилин. Після дати охолонути, і тільки після цього витягти з форми.

Дивіться також:  Торт з печива без випічки зі згущеним молоком – 8 рецептів