Плов в казані – 10 рецептів приготування на вогнищі і на плиті будинку

З яловичини

Склад продуктів: 820-840 г яловичини, 330 г рису, 4-5 шт. моркви, велика сіль, велика щіпка меленого барбарису, 2 цибулини, зіра, суміш перців, масло.

  • У розігрітому маслі обсмажують середні шматки яловичини і дрібні кубики цибулі. Далі до них висипається велика соломка моркви.
  • Маса накривається кришкою і нудиться близько 17 хвилин.
  • По поверхні піджарки розрівнюється рис. Висипаються приправи і сіль.
  • Зверху виливається гаряча вода. Її рівень повинен бути вище гущі приблизно на фалангу пальця.

Під закритою кришкою плов готується з яловичини до повного всмоктування рідини.

Дивіться також:  Грудка індички (філе) – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху