Профітролі з заварним кремом – 9 рецептів приготування

З шоколадним заварним кремом

Варіант начинки для любителів шоколаду.

Необхідні продукти:

  • пакетик ванільного цукру;
  • дві ложки борошна і стільки ж какао;
  • чотири яйця;
  • 700 мілілітрів молока;
  • 180 грам цукру;
  • близько 500 грам тіста для профітролей.

Порядок дій:

  • З тіста за допомогою кондитерського мішка зробіть заготовки, надішліть їх на 20 хвилин у духовку з нагріванням до 200 градусів.
  • Невелика кількість молока з’єднати з борошном, перемішати.
  • Жовтки змішати з какао і цукром, довести до однорідності.
  • Нагріти весь час, що залишився молоко і влити до підготовленої маси. Всипати ванільний цукор за смаком і розведене борошно з молоком.
  • Те, що вийшло нагріти, дочекатися кипіння, потримати ще близько п’яти хвилин постійно заважаючи.
  • Білки добре збити міксером, влити в теплу суміш і прибрати її охолодитися.
  • Начинити профітролі вже остившім кремом.
Дивіться також:  Ватрушки з сиром – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху