З шоколадним заварним кремом
Варіант начинки для любителів шоколаду.
Необхідні продукти:
- пакетик ванільного цукру;
- дві ложки борошна і стільки ж какао;
- чотири яйця;
- 700 мілілітрів молока;
- 180 грам цукру;
- близько 500 грам тіста для профітролей.
Порядок дій:
- З тіста за допомогою кондитерського мішка зробіть заготовки, надішліть їх на 20 хвилин у духовку з нагріванням до 200 градусів.
- Невелика кількість молока з’єднати з борошном, перемішати.
- Жовтки змішати з какао і цукром, довести до однорідності.
- Нагріти весь час, що залишився молоко і влити до підготовленої маси. Всипати ванільний цукор за смаком і розведене борошно з молоком.
- Те, що вийшло нагріти, дочекатися кипіння, потримати ще близько п’яти хвилин постійно заважаючи.
- Білки добре збити міксером, влити в теплу суміш і прибрати її охолодитися.
- Начинити профітролі вже остившім кремом.