Просочення для бісквіта – 7 рецептів в домашніх умовах

Рецепт кавовій просочення

Ця просочення хороший варіант для горіхових тортиків або з кремом на основі шоколаду.

Інгредієнти:

  • цукор – 55 г;
  • ром – 1 ч. ложечка;
  • кава – 11 г;
  • вода – 250 мл окропу.

Приготування:

  • У чашку влити окріп.
  • Засипати каву.
  • Перемішати.
  • Насипати цукровий пісок.
  • Розмішати.
  • Злегка остудити.
  • Щоб бісквіт придбав особливий аромат, влити ром. Перемішати.

Для шоколадного бісквіта

Просочення для шоколадного бісквіта з вишнею зробить ваше ласощі незабутнім. Корж стає м’яким, ніжним з багатогранним і яскравим смаком.

Інгредієнти:

  • сік вишневий – 3 ст. ложки;
  • цукор – 12 ст. ложок;
  • вода – 18 ст. ложок.

Приготування:

  • Підготувати сотейник.
  • Всипати цукор.
  • Залити водою.
  • Тепер необхідно не відходити від плити і постійно перемішувати. Готувати на малому полум’ї.
  • Дочекатися закипання.
  • Прибрати з плити.
  • Остудити.
  • Влити сік. Перемішати.

Якщо влити сік в гарячий сироп, то пропаде аромат вишні і просочення втратить свій чарівний запах і смак.

Дивіться також:  Торт «Естерхазі» – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху