Рецепт кавовій просочення
Ця просочення хороший варіант для горіхових тортиків або з кремом на основі шоколаду.
Інгредієнти:
- цукор – 55 г;
- ром – 1 ч. ложечка;
- кава – 11 г;
- вода – 250 мл окропу.
Приготування:
- У чашку влити окріп.
- Засипати каву.
- Перемішати.
- Насипати цукровий пісок.
- Розмішати.
- Злегка остудити.
- Щоб бісквіт придбав особливий аромат, влити ром. Перемішати.
Для шоколадного бісквіта
Просочення для шоколадного бісквіта з вишнею зробить ваше ласощі незабутнім. Корж стає м’яким, ніжним з багатогранним і яскравим смаком.
Інгредієнти:
- сік вишневий – 3 ст. ложки;
- цукор – 12 ст. ложок;
- вода – 18 ст. ложок.
Приготування:
- Підготувати сотейник.
- Всипати цукор.
- Залити водою.
- Тепер необхідно не відходити від плити і постійно перемішувати. Готувати на малому полум’ї.
- Дочекатися закипання.
- Прибрати з плити.
- Остудити.
- Влити сік. Перемішати.
Якщо влити сік в гарячий сироп, то пропаде аромат вишні і просочення втратить свій чарівний запах і смак.