Варіант 2. Крем карамель із згущеного молока
Інгредієнти для крему карамелі з згущеного молока:
- яйця -5 шт.,
- згущене молоко – 1 баночка,
- цукор – 200 гр.
Готується десерт точно також, як і варіанті 1. Випікається також на водяній бані. Можна готувати крем в одній формі.
Рецепт крему карамелі для тортів.
Крем карамель використовується для прикраси і промазки тортів, наповнення тістечок.
Інгредієнти для крему карамелі для тортів:
- вершки – 800 гр.,
- цукор – 200 гр.,
- вода – 20 мл
Приготування крему карамелі для тортів.
1. У сотейник висипати цукор і трохи воли, приготувати коричневу карамель, влити в гарячу карамель 300 грамів вершків і довести до кипіння, злегка помішуючи суміш.
2. Вилити остиглу суміш на якусь плоску посуд, і покласти в холодильник на 5 годин.
3. Викласти остигнула заготовку в чашу міксера і додати ще 500 грамів вершків. Збивати крем до пишноти.