Курячі рулетики фаршировані грибами
Витрата по часу – 45 хвилин.
Порції – 6 шт.
Склад продуктів для рулетиків фаршированих грибами:
Приготування рулетиків фаршированих грибами
Попередньо потрібно розігріти духовку. М’ясо добре відбивається.
Приготування начинки. Масло вершкове потрібно розтопити в сковороді на невеликому вогні. До нього додаються грибочки, перець і сіль. Інгредієнти тушкуються, постійно перемішуючи, до потемніння грибів. Потім сковорідка знімається з плити, її вміст посипається мускатним горіхом і панірувальними сухарями, і перемішується.
Грибна начинка викладається на відбиту курячу грудку, загортається і скріплюється за допомогою зубочисток. Підготовлені рулетики викладаються у форму з маслом. Рулетики змазують розтопленим маслом і посипаються панірувальними сухарями. Блюдо заливають вершками.
Запікати рулетики потрібно близько півгодини, до повної готовності курки.