Рецепт курячих фаршированих рулетиків

Курячі рулетики фаршировані грибами

Витрата по часу – 45 хвилин.

Порції – 6 шт.

Склад продуктів для рулетиків фаршированих грибами:

  • Масло вершкове – 75 грам.
  • Дрібно нарізані шампіньйони – 250 гр.
  • Мелений мускатний горіх – ч. л.
  • Сухарі для панірування – 1 стакан.
  • Куряча філейна частина – 6 шт.
  • Вершки – половинка склянки.
  • Приготування рулетиків фаршированих грибами

    Попередньо потрібно розігріти духовку. М’ясо добре відбивається.

    Приготування начинки. Масло вершкове потрібно розтопити в сковороді на невеликому вогні. До нього додаються грибочки, перець і сіль. Інгредієнти тушкуються, постійно перемішуючи, до потемніння грибів. Потім сковорідка знімається з плити, її вміст посипається мускатним горіхом і панірувальними сухарями, і перемішується.

    Грибна начинка викладається на відбиту курячу грудку, загортається і скріплюється за допомогою зубочисток. Підготовлені рулетики викладаються у форму з маслом. Рулетики змазують розтопленим маслом і посипаються панірувальними сухарями. Блюдо заливають вершками.

    Запікати рулетики потрібно близько півгодини, до повної готовності курки.

    Дивіться також:  Сирний суп з печерицями – 9 рецептів приготування в домашніх умовах