Рецепт риби, запеченої в духовці з картоплею

Рецепт запеченої риби з картоплею в духовці

Нам знадобиться:

  • філе улюбленої рибки 500 г
  • картопля 500 г
  • молоко 150 г
  • 2 середніх яйця
  • сіль, спеції
  • чайна ложка вершкового масла

Як запекти рибу з картоплею в духовці:

Картопля вимити, очистити і нарізати не дуже товстими кружечками.
Рибне філе (без кісток і шкірки) натерти сіллю і спеціями, викласти у форму, попередньо змащену маслом. Зверху викласти шар картоплі.
Потім приготувати соус для запікання. Для цього потрібно взбит молоко і яйця, додати трохи солі. Отриманим соусом залити картоплю з рибою.
Розігріти духовку і поставити форму на 30-40 хвилин.
Порада: за 5-7 хвилин до готовності можна посипати страву тертим твердим сиром, а перед подачею прикрасити подрібненим зеленим луком.

Дивіться також:  Філе індички запечена в духовці, рецепт з фото