Рецепт сирного крему. Швидко і смачно.

Приготування сирного крему

  • Сир будь-якої жирності протерти руками через сито.
  • У чашу міксера покласти вершкове масло, цукор і збивати на середній швидкості дочиста. потім, не вимикаючи міксера, додати протертий сир і збивати ще декілька хвилин до збільшення об’єму та пишності крему.
  • Сирний крем можна подавати як самостійний десерт. Для цього красиво укласти його по креманкам, прикрасити малиною або полуницею, а можна посипати подрібненими горішками.
  •  

    Торт із зефіру з сирним кремом

    Смачний, легкий в приготуванні торт, хороший тим, що не вимагає випікання.

    Інгредієнти для торта з зефіру:

    • зефір – 1 кг.,
    • сирний крем – 350 гр.,
    Дивіться також:  Салати з печерицями – рецепти з фото
    Прокрутка до верху