Рецепт сливового пирога від New York Times

Технологія приготування сливового пирога

  • Першим ділом потрібно включити духовку на 150 градусів для розігріву.
  • Вершкове масло (або маргарин) викладіть в невелику мисочку і розітріть з цукром до отримання більш-менш однорідної маси. Важливо! Потрібно залишити дві столові ложки цукру для фінального штриха.
  • По одному вбийте яйця, продовжуючи помішувати.
  • Порційно додайте сіль, розпушувач і борошно. Добре все перемішайте, щоб не було грудочок.
  • На форму або неподобається (підійде також сковорода з товстими стінками і дном) покладіть шар пергаментного паперу і рівномірно викладіть тісто.
  • Коли закінчите з основою, помийте сливи і розріжте кожну на дві половинки, попередньо вийнявши кісточки.
  • Рівномірно викладіть сливи у форму розрізом вгору і трохи втисніть їх в тісто.
  • Змішайте корицю з цукром і отриманою сумішшю рясно посипте зверху.
  • Поставте випікатися пиріг в духовку при температурі 170 градусів на 40-50 хвилин. Слідкуйте за готовністю. Коли він покриється рум’яною скоринкою – можете виймати.
  • Дайте десерту охолонути і потім викладіть його на тарілку.
  • Дивіться також:  Гарбузова каша - 10 простих і смачних рецептів приготування каші з гарбуза