Першим ділом потрібно включити духовку на 150 градусів для розігріву.
Вершкове масло (або маргарин) викладіть в невелику мисочку і розітріть з цукром до отримання більш-менш однорідної маси. Важливо! Потрібно залишити дві столові ложки цукру для фінального штриха.
По одному вбийте яйця, продовжуючи помішувати.
Порційно додайте сіль, розпушувач і борошно. Добре все перемішайте, щоб не було грудочок.
На форму або неподобається (підійде також сковорода з товстими стінками і дном) покладіть шар пергаментного паперу і рівномірно викладіть тісто.
Коли закінчите з основою, помийте сливи і розріжте кожну на дві половинки, попередньо вийнявши кісточки.
Рівномірно викладіть сливи у форму розрізом вгору і трохи втисніть їх в тісто.
Змішайте корицю з цукром і отриманою сумішшю рясно посипте зверху.
Поставте випікатися пиріг в духовку при температурі 170 градусів на 40-50 хвилин. Слідкуйте за готовністю. Коли він покриється рум’яною скоринкою – можете виймати.
Дайте десерту охолонути і потім викладіть його на тарілку.