Рецепти солодкої гарбуза в духовці з фото

 

Як приготувати гарбуз у духовці шматочками

Запекти гарбуз можна різними способами: шматочками або фаршировану, як самостійне блюдо, так і в поєднанні з іншими овочами та крупами. Найбільш легкий і швидкий варіант — гарбуз шматочками.

Рецепт №1

Час приготування: 1 год 15 хв
Кількість порцій: 4.

Інгредієнти:

  • 0.5 кг гарбуза
  • 2 стіл. ложки вершкового масла
  • середніх помідора 2 шт
  • 300 гр сиру
  • сіль, улюблені приправи за бажанням.

Як готувати:

Вимиту й очищену від шкірки і внутрішньої частини гарбуз ріжемо на невеликі шматочки. Відварюємо до готовності. Підсолити. Зливаємо рідину, викладаємо у форму. Другим шаром йдуть тонкі скибочки помідора, далі затираємо твердим сиром і поливаємо розтопленим маслом. Розігріваємо духовку і відправляємо в неї форму на 20 хвилин.

Дивіться також:  Глінтвейн – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху