Як приготувати гарбуз у духовці шматочками
Запекти гарбуз можна різними способами: шматочками або фаршировану, як самостійне блюдо, так і в поєднанні з іншими овочами та крупами. Найбільш легкий і швидкий варіант — гарбуз шматочками.
Рецепт №1
Час приготування: 1 год 15 хв
Кількість порцій: 4.
Інгредієнти:
- 0.5 кг гарбуза
- 2 стіл. ложки вершкового масла
- середніх помідора 2 шт
- 300 гр сиру
- сіль, улюблені приправи за бажанням.
Як готувати:
Вимиту й очищену від шкірки і внутрішньої частини гарбуз ріжемо на невеликі шматочки. Відварюємо до готовності. Підсолити. Зливаємо рідину, викладаємо у форму. Другим шаром йдуть тонкі скибочки помідора, далі затираємо твердим сиром і поливаємо розтопленим маслом. Розігріваємо духовку і відправляємо в неї форму на 20 хвилин.