Плов з м’ясом і овочами
Представлене страва з відомим назвою здатне здивувати і досвідчених кулінарів. Все робимо просто, але вельми оригінально!
Необхідні продукти:
- рис (бажано круглий) — 500 г;
- капуста білокачанна — 500 г;
- свиняча вирізка — 600 г;
- цибуля ріпчаста — 300 г;
- морква — 200 г;
- олія (соняшникова чи оливкова);
- хмелі-сунелі, сіль, суміш перців.
Спосіб приготування;
- Очищаємо і моєму м’ясну м’якоть, просушуємо серветками, нарізаємо шматками «на укус». Обсмажуємо свинину 15 хв. на сильному вогні, перевертаючи рум’яні частини.
- Додаємо кубики цибулі, нарізану соломкою моркву і нашатковану капусту. Приправляємо овочі з м’ясом сіллю, хмелі-сунелі, перцем та іншими прянощами. Продовжуємо процес, перемішуючи компоненти страви. Ні в якому разі не допускаємо підгоряння!
- Приєднуємо до майже готовим продуктам ретельно митий рис і знову використовуємо улюблену лопатку. На сильному вогні доводимо складу до кипіння, потім зменшуємо температуру нагрівання до мінімуму.
- Готуємо страву 20 хв. в закритому стані, після чого тушкуємо ще 40 хв. без нагрівання.
Викладаємо диво-плов з м’ясом і овочами на широку тарілку, запрошуємо сім’ю скуштувати надзвичайно смачне блюдо.