Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

Плов з м’ясом і овочами

Представлене страва з відомим назвою здатне здивувати і досвідчених кулінарів. Все робимо просто, але вельми оригінально!

Необхідні продукти:

  • рис (бажано круглий) — 500 г;
  • капуста білокачанна — 500 г;
  • свиняча вирізка — 600 г;
  • цибуля ріпчаста — 300 г;
  • морква — 200 г;
  • олія (соняшникова чи оливкова);
  • хмелі-сунелі, сіль, суміш перців.

Спосіб приготування;

  • Очищаємо і моєму м’ясну м’якоть, просушуємо серветками, нарізаємо шматками «на укус». Обсмажуємо свинину 15 хв. на сильному вогні, перевертаючи рум’яні частини.
  • Додаємо кубики цибулі, нарізану соломкою моркву і нашатковану капусту. Приправляємо овочі з м’ясом сіллю, хмелі-сунелі, перцем та іншими прянощами. Продовжуємо процес, перемішуючи компоненти страви. Ні в якому разі не допускаємо підгоряння!
  • Приєднуємо до майже готовим продуктам ретельно митий рис і знову використовуємо улюблену лопатку. На сильному вогні доводимо складу до кипіння, потім зменшуємо температуру нагрівання до мінімуму.
  • Готуємо страву 20 хв. в закритому стані, після чого тушкуємо ще 40 хв. без нагрівання.

Викладаємо диво-плов з м’ясом і овочами на широку тарілку, запрошуємо сім’ю скуштувати надзвичайно смачне блюдо.

Дивіться також:  Канапе на шпажках – 9 рецептів приготування на святковий стіл
Прокрутка до верху