Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування

Рис з овочами в мультиварці

Сучасна кухонна техніка суттєво полегшує нашу кулінарну життя, дозволяючи швидко приготувати легкий салат або смачний гарнір.

Перелік інгредієнтів:

  • морква і цибулина;
  • рис — 200 г;
  • кукурудза, горошок — по 150 г;
  • перець солодкий — 1 шт.;
  • олія (оливкова або соняшникова) — 30 г;
  • питна вода — 1 л;
  • сіль, спеції, перець, зелень.

Приготування:

  • Ретельно моєму рис. Цибулю і моркву нарізаємо невеликими смужками.
  • Вливаємо в чашу агрегату пісне масло, викладаємо крупу і додаємо нарізані овочі. Кількість горошку і кукурудзи регулюємо за своїм уподобанням. Приєднуємо сіль, перець і спеції, заливаємо продукти водою або бульйоном.
  • Вибираємо режим «Гречка», встановлюємо на табло час 40 хвилин і очікуємо фінішного сигналу приладу.

Подаємо рис з овочами, посипаючи блюдо нарубаної свіжої зеленню.

Дивіться також:  Макарони з креветками – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху