Рис з овочами в мультиварці
Сучасна кухонна техніка суттєво полегшує нашу кулінарну життя, дозволяючи швидко приготувати легкий салат або смачний гарнір.
Перелік інгредієнтів:
- морква і цибулина;
- рис — 200 г;
- кукурудза, горошок — по 150 г;
- перець солодкий — 1 шт.;
- олія (оливкова або соняшникова) — 30 г;
- питна вода — 1 л;
- сіль, спеції, перець, зелень.
Приготування:
- Ретельно моєму рис. Цибулю і моркву нарізаємо невеликими смужками.
- Вливаємо в чашу агрегату пісне масло, викладаємо крупу і додаємо нарізані овочі. Кількість горошку і кукурудзи регулюємо за своїм уподобанням. Приєднуємо сіль, перець і спеції, заливаємо продукти водою або бульйоном.
- Вибираємо режим «Гречка», встановлюємо на табло час 40 хвилин і очікуємо фінішного сигналу приладу.
Подаємо рис з овочами, посипаючи блюдо нарубаної свіжої зеленню.