Святкова випічка Чадейка
Простий і легкий у приготуванні святковий десерт, який порадує ваших близьких і гостей. Для начинки можна використовувати родзинки, цукати або валяні ковіньку і вишню.
Інгредієнти:
- 120 г вершкового масла;
- 300 г цукру;
- 10 яєць;
- 400 г борошна;
- 150 г родзинок;
- 100 г цукатів папайї та ананаса;
- 200 г в’яленої журавлини та вишні;
- ваніль за смаком.
Спосіб приготування:
- Беремо яйця, відокремити жовтки від білків. Збиваємо окремо білки, а жовтки перетираємо з цукром і вершковим маслом до густої консистенції.
- В отриману масу акуратно додаємо борошно і перемішуємо. В кінці додаємо збиті білки і замішуємо тісто.
- Тепер всипаємо начинку, добре все перемішуємо і викладаємо тісто в підготовлену форму для випічки. Випікаємо кекс при температурі 200 градусів 50 – 60 хвилин.