Різдвяний кекс – 9 рецептів випічки до зимових свят!

Святкова випічка Чадейка

Простий і легкий у приготуванні святковий десерт, який порадує ваших близьких і гостей. Для начинки можна використовувати родзинки, цукати або валяні ковіньку і вишню.

Інгредієнти:

  • 120 г вершкового масла;
  • 300 г цукру;
  • 10 яєць;
  • 400 г борошна;
  • 150 г родзинок;
  • 100 г цукатів папайї та ананаса;
  • 200 г в’яленої журавлини та вишні;
  • ваніль за смаком.

Спосіб приготування:

  • Беремо яйця, відокремити жовтки від білків. Збиваємо окремо білки, а жовтки перетираємо з цукром і вершковим маслом до густої консистенції.
  • В отриману масу акуратно додаємо борошно і перемішуємо. В кінці додаємо збиті білки і замішуємо тісто.
  • Тепер всипаємо начинку, добре все перемішуємо і викладаємо тісто в підготовлену форму для випічки. Випікаємо кекс при температурі 200 градусів 50 – 60 хвилин.
Дивіться також:  Морквяний кекс – 7 рецептів смачного випікання
Прокрутка до верху