Рецепт приготування з повидлом
Легкі, повітряні і тануть у роті рогалики з дріжджового тіста випікають і з начинкою, одним із варіантів якої може стати повидло.

Пропорції інгредієнтів для цього ласощі будуть наступними:
- 300 мл молока;
- 30 г свіжих пресованих дріжджів;
- 75 г цукрового піску;
- 45 мл рафінованої рослинної олії;
- 2 курячих яйця в тісто і стільки ж для змазування;
- 3-4 г солі;
- 700-800 г борошна;
- 500 г густого повидла.
Випічка:
Готуємо опару з молока, дріжджів, 30 г цукру і 100 г борошна. Старанно розмішуємо всі грудочки і залишаємо на 40 хвилин в теплі, прикривши посудину з сумішшю чистим рушником.
В пишну пінну масу збити яйця з рештою цукром і сіллю. Цю суміш разом з рослинним маслом ввести в збільшене в об’ємі опару.
Далі замісити тісто невеликими порціями підсипаючи просіяне борошно. Маса повинна вийти еластичною і добре тримає форму, але не забита борошном. Її слід залишити дозрівати на годину в теплі.
Готове тісто розділити на 20 однакових шматочків. Кожен розкачати в корж, з одного її краю зробити поперечні надрізи. Ближче до центру покласти 25 г повидла (приблизно одну столову ложку) і щільно згорнути, сформувавши рогалик.
Виті рогалики з повидлом викласти на застелений папером для випічки деко. Після півгодинної расстойки змастити збитим яйцем і відправити в духовку, щоб вони могли зарумянить свої бочки при 180 градусах.