Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах

Варене сало в цибулинні

Щоб сало вийшло м’яким, його знадобиться добре проварити в солоному розчині з цибулевої лушпинням і спеціями.

Для приготування знадобиться:

  • 900 г сала;
  • головка часнику;
  • 250 г солі;
  • лаврове листя;
  • перець горошком;
  • лушпиння від цибулі.

Послідовність роботи:

  • Розчинити у воді сіль, покласти цибульне лушпиння і поставити на вогонь до закипання.
  • Порізати вимите сало шматками, а коли солоний розчин нагріється, покласти його в каструлю.
  • Додати до основного компоненту лаврове листя, перець горошком і продовжити готування. Скільки варити сало, залежить від особистих переваг, чим довше воно буде знаходитися в окропі, тим м’якше вийде в підсумку. Однак, не варто тримати його на вогні більше 40-45 хвилин.
  • Коли продукт прокипить, вийняти його з каструлі, підсушити, остудити, потім натерти варене сало в цибулинні подрібненим часником і сумішшю перців.

Увага! При обробленні шматка перед варінням не можна знімати шкірку, інакше продукт просто «розповзеться» під впливом високих температур.

Дивіться також:  Бешбармак класичний – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху