Готуємо сало в мультиварці
Побутова техніка здатна значно полегшити працю домогосподарки, і можна зробити смачне сало в мультиварці.
Для цього потрібні:
- 1,2-1,3 кг сала;
- 210-220 г солі;
- лавровий лист;
- очищення з лука;
- суха аджика;
- гірчичні насіння.
Послідовність дій:
- Помити сало і порізати його на шматки.
- Обполоснути цибульні очищення і укласти половину в чашу пристрою, зверху помістити сало, укривши рештою лушпиння.
- Залити воду, насипати сіль, покласти лаврові листки і закрити кришку, встановивши режим «Гасіння».
- Через годину вимкнути каструлю і залишити в ній заготівлю ще на 8 годин.
- Вийняти шматки, обсушити, натерти сумішшю гірчичного насіння і сухий аджики.
Рада. Щоб не витрачати зайвий час на підбір спецій, можна купити готовий склад для засолювання сала, де є всі необхідні компоненти.