Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах

Готуємо сало в мультиварці

Побутова техніка здатна значно полегшити працю домогосподарки, і можна зробити смачне сало в мультиварці.

Для цього потрібні:

  • 1,2-1,3 кг сала;
  • 210-220 г солі;
  • лавровий лист;
  • очищення з лука;
  • суха аджика;
  • гірчичні насіння.

Послідовність дій:

  • Помити сало і порізати його на шматки.
  • Обполоснути цибульні очищення і укласти половину в чашу пристрою, зверху помістити сало, укривши рештою лушпиння.
  • Залити воду, насипати сіль, покласти лаврові листки і закрити кришку, встановивши режим «Гасіння».
  • Через годину вимкнути каструлю і залишити в ній заготівлю ще на 8 годин.
  • Вийняти шматки, обсушити, натерти сумішшю гірчичного насіння і сухий аджики.

Рада. Щоб не витрачати зайвий час на підбір спецій, можна купити готовий склад для засолювання сала, де є всі необхідні компоненти.

Дивіться також:  М’ясо з айвою – 7 рецептів приготування в духовці, в казані і мультиварці
Прокрутка до верху