Рецепт запікання сала в духовці
Ще один нескладний рецепт смачного сала — запікання його в духовці.
Щоб зробити закуску, знадобиться склад продуктів:
- шматок сала;
- цибульні очищення;
- лаврові листи;
- перець-горошок;
- часник;
- морква;
- гірчиця;
- сіль;
- кулінарна фольга.
Порядок роботи:
- Приготувати гарячий відвар з лушпиння і солі, додавши перець і лаврове листя.
- Залити підготовленою сумішшю шматки сала і залишити на ніч, а потім вийняти і обсушити.
- Нарізати маленькими шматочками моркву, часник і нашпигувати продукт, роблячи акуратні надрізи.
- Змастити заготовки гірчицею, загорнути у фольгу і поставити запікатися.
- За 10-15 хвилин до того, як вийняти блюдо, слід розгорнути його і дати зарум’яниться, поливаючи соком, що виділяється.
На замітку. Можна зробити це блюдо у вигляді рулету, але в цьому випадку знадобиться пласт сала з м’ясними прошарками товщиною не більше 3 див.