Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах

Рецепт запікання сала в духовці

Ще один нескладний рецепт смачного сала — запікання його в духовці.

Щоб зробити закуску, знадобиться склад продуктів:

  • шматок сала;
  • цибульні очищення;
  • лаврові листи;
  • перець-горошок;
  • часник;
  • морква;
  • гірчиця;
  • сіль;
  • кулінарна фольга.

Порядок роботи:

  • Приготувати гарячий відвар з лушпиння і солі, додавши перець і лаврове листя.
  • Залити підготовленою сумішшю шматки сала і залишити на ніч, а потім вийняти і обсушити.
  • Нарізати маленькими шматочками моркву, часник і нашпигувати продукт, роблячи акуратні надрізи.
  • Змастити заготовки гірчицею, загорнути у фольгу і поставити запікатися.
  • За 10-15 хвилин до того, як вийняти блюдо, слід розгорнути його і дати зарум’яниться, поливаючи соком, що виділяється.

На замітку. Можна зробити це блюдо у вигляді рулету, але в цьому випадку знадобиться пласт сала з м’ясними прошарками товщиною не більше 3 див.

Дивіться також:  Куряча грудка з грибами – 8 рецептів приготування смачних страв
Прокрутка до верху