Пишний яблучний пиріг на кефірі
Шарлотка не завжди виходить пишною. Потрібно знати деякі хитрощі, щоб улюблений десерт був на висоті.

Список компонентів:
- Кефір — 0,2 кг;
- Сода харчова — 10 гр;
- Цукор — 20 гр;
- Борошно першого сорту — 0,4 кг;
- Три великих яблука;
- Цукрова пудра і кориця;
- Три курячих яйця.
Поетапне приготування:
Яблука очистіть від шкірки, вийміть тверду серцевину і насіння. Розріжте фрукти спочатку навпіл, а потім на більш дрібні частини.
У глибоку чашку розбийте курячий яйця, насипте цукор і збийте міксером або блендером.
В яєчну суміш насипте соду і налийте кефір. Кисломолочний продукт повинен бути теплим. Це один із секретів пишного тесту. Все ретельно перемішайте.
Поетапно насипайте просіяне борошно до кефірної масі.
На дно підготовленої і обмазаної маслом форми покладіть яблука, посипте спеціями і залийте готовим напіврідким тестом.
Нагрійте духовку до 200 градусів і починайте запікати шарлотку. Час — 30 хвилин. Після завершення готування рекомендується накрити пиріг фольгою і залишити на півгодини. Так ви будете впевнені, що середина десерту добре пропеклась.