Пишна шарлотка з яблуками на кефірі
Кислий кефір, який залишився в холодильнику може послужити хорошою основою для пирога з яблуками. Тісто вийде більш м’яким, а смак — ніжний.

Необхідні інгредієнти:
- три яйця
- кефір — 0,25 кг;
- пшеничне борошно — 0,4 кг;
- чотири яблука
- розпушувач тіста — 8 гр;
- цукор — 0,21 кг
Послідовність виконання:
Очистіть яблука від шкірки, приберіть непотрібні насіння і тверду середину, і поріжте м’якоть на шматочки.
Перш ніж робити тісто, просійте борошно. У цьому випадку основа пирога вийде більш повітряної.
В інший посуд розбийте яйця, всипте розпушувач і цукровий пісок. Масу збийте за допомогою міксера.
Вилийте кефір і поступово додайте оброблену борошно. Постійно заважайте масу ложкою, не забуваючи запобігати утворенню грудочок. Тісто має по своїй густоті нагадувати сметану.
Приготувати форму для запікання змастити її олією.
Першим шаром піде половина приготованого тіста, другим — покладіть шматочки яблук і зверху залийте їх другою половиною тіста.
Спочатку прогрійте духовку. Як тільки її температура дійде до 180 градусів, деко покладіть всередину і запікайте 40 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10