Шарлотка з яблуками в духовці – Рецепт з фото!

Рецепт приготування пирога шарлотка з яблуками в духовці

Пиріг шарлотка в духовці

Інгредієнти для пирога шарлотки в духовці:

  • яйця – 4 шт.,
  • цукор – 200 гр.,
  • борошно пшеничне – 400 гр.,
  • яблука – 3 великі шт.,
  • ванілін – 0.5 пакетика,
  • сода – 2 гр.,
  • сіль – щіпка.

Приготування пирога шарлотки з яблуками духовки.

  • Збити міксером яйця. Додати до них невеликий цівкою дві третини цукру і продовжувати збивати. Далі покласти в суміш сіль, соду, погашену в оцті і борошно. Збивати до повної ліквідації грудочок. Тісто повинне вийти консистенції густої сметани.
  • Яблука промити, видалити серцевину, очистити і порізати пластинками. Посипати яблука цукром і залишити в теплому місці на 10 хвилин.
  • Форму або сковороду змастити жиром, акуратно рівним шаром перекласти яблука і залити тестом. Викласти пиріг в прогріту духовку і випікати близько 30 хвилин. Готовність пирога можна визначити за допомогою зубочистки або загостреною сірники.
  • Дивіться також:  Сирний суп-пюре – 6 смачних рецептів з куркою, грибами
    Прокрутка до верху