Рецепт приготування пирога шарлотка з яблуками в духовці

Пиріг шарлотка в духовці
Інгредієнти для пирога шарлотки в духовці:
- яйця – 4 шт.,
- цукор – 200 гр.,
- борошно пшеничне – 400 гр.,
- яблука – 3 великі шт.,
- ванілін – 0.5 пакетика,
- сода – 2 гр.,
- сіль – щіпка.
Приготування пирога шарлотки з яблуками духовки.
Збити міксером яйця. Додати до них невеликий цівкою дві третини цукру і продовжувати збивати. Далі покласти в суміш сіль, соду, погашену в оцті і борошно. Збивати до повної ліквідації грудочок. Тісто повинне вийти консистенції густої сметани.
Яблука промити, видалити серцевину, очистити і порізати пластинками. Посипати яблука цукром і залишити в теплому місці на 10 хвилин.
Форму або сковороду змастити жиром, акуратно рівним шаром перекласти яблука і залити тестом. Викласти пиріг в прогріту духовку і випікати близько 30 хвилин. Готовність пирога можна визначити за допомогою зубочистки або загостреною сірники.