З куркою
Щавлевий суп з куркою – ще один спосіб зробити смачний і ситний обід для всієї родини.
Необхідні інгредієнти:
- 300 грам щавлю;
- шматочок курячого філе;
- одна морква і цибулина;
- приправи за бажанням;
- дві картоплини.
Процес приготування:
- М’ясо варимо на слабкому вогні близько 30 хвилин, щоб вийшов бульйон, потім прибираємо на тарілку.
- У те, що вийшло, кладемо подрібнену картоплю кубиками. Моркву і цибулю перетворюємо на невеликі шматочки, смажимо деякий час до рум’яності, відправляємо в суп і доводимо до готовності протягом п’яти хвилин.
- Тепер додаємо до решти продуктів порізаний щавель, вибрані приправи і тримаємо на плиті дві хвилини.