Варшавський сирник
Склад компонентів на 600 – 650 грам нежирного зернистого сиру:
- грам 50 олії;
- до 100 грам білого цукру;
- 2 яйця;
- 1 ст. среднежирной сметани;
- 45 г порошку какао;
- до 100 грам просіяного борошна найвищого гатунку.
Приготування:
- Нагріти вершкове масло до рідкого стану і вилити в чашу блендера.
- Туди ж відправити сметану і сир. Суміш збити до однорідності.
- Окремо збити яйця з цукровим піском.
- Акуратно вмішати яйця до сиру і вести в тісто просіяне борошно.
- Приблизно 1/3 маси відкласти в окрему ємність. У тісто всипати какао.
- Частинами влити кольорові суміші в промаслений форму.
Пекти сирник 35 – 45 хвилин при 185°C.