Що приготувати з сиру – 15 простих рецептів

Варшавський сирник

Склад компонентів на 600 – 650 грам нежирного зернистого сиру:

  • грам 50 олії;
  • до 100 грам білого цукру;
  • 2 яйця;
  • 1 ст. среднежирной сметани;
  • 45 г порошку какао;
  • до 100 грам просіяного борошна найвищого гатунку.

Приготування:

  • Нагріти вершкове масло до рідкого стану і вилити в чашу блендера.
  • Туди ж відправити сметану і сир. Суміш збити до однорідності.
  • Окремо збити яйця з цукровим піском.
  • Акуратно вмішати яйця до сиру і вести в тісто просіяне борошно.
  • Приблизно 1/3 маси відкласти в окрему ємність. У тісто всипати какао.
  • Частинами влити кольорові суміші в промаслений форму.

Пекти сирник 35 – 45 хвилин при 185°C.

Дивіться також:  Французькі булочки – 8 рецептів приготування в домашніх умовах