Щи із квашеної капусти класичні — 10 смачних рецептів приготування

Щи із квашеної капусти із сушеними грибами

Щи із квашеної капусти з сушеними грибами – це цікава гаряча страва для великого та поживного обіду у родинному колі. Такий суп відрізняється апетитним виглядом та дивовижним ароматом. Для приготування використовуйте цікаву покрокову ідею нашої кулінарної добірки.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 500 гр.
  • Гриби сушені – 50 грн.
  • Картопля – 1 шт.
  • Крупа перловая – 30 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Яловичина – 300 гр.

Процес приготування:

  1. Відміряємо перловку та вимочуємо у воді 60 хвилин.
  2. Сушені гриби промиваємо та залишаємо у гарячій воді на 60 хвилин.
  3. М’ясо рубаємо на невеликі шматочки.
  4. З моркви зчищаємо шкірку і натираємо овоч на тертці, дрібно нарізаємо цибулю, картоплю також потрібно почистити і нарізати кубиками.
  5. М’ясо та овочі вивантажуємо до місткої каструлі.
  6. Накриваємо заготовку кришкою, включаємо плиту на тихому нагріванні і нудимо продукти у власному соку. Якщо кришка, яка визначає температуру вмісту, використовуйте її.
  7. Через 20 хвилин додаємо замочену перловку.
  8. Квашену капусту разом із розсолом також викладаємо в каструлю.
  9. Потім викладаємо гриби разом з рідиною, в якій вони замочувалися.
  10. Накриваємо кришкою, залишаємо на 30 хвилин|мінути|. Страва завжди має бути в режимі слабкого томлення. Додаємо нарізаний часник і доливаємо гарячу воду, тим самим регулюючи густину супу.
  11. Щи із квашеної капусти із сушеними грибами готові. Розливайте по тарілках та пригощайтеся!
Дивіться також:  Курячий суп – 10 простих та смачних рецептів приготування