Щи із квашеної капусти із сушеними грибами
Щи із квашеної капусти з сушеними грибами – це цікава гаряча страва для великого та поживного обіду у родинному колі. Такий суп відрізняється апетитним виглядом та дивовижним ароматом. Для приготування використовуйте цікаву покрокову ідею нашої кулінарної добірки.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Капуста квашеная – 500 гр.
- Гриби сушені – 50 грн.
- Картопля – 1 шт.
- Крупа перловая – 30 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Яловичина – 300 гр.
Процес приготування:
- Відміряємо перловку та вимочуємо у воді 60 хвилин.
- Сушені гриби промиваємо та залишаємо у гарячій воді на 60 хвилин.
- М’ясо рубаємо на невеликі шматочки.
- З моркви зчищаємо шкірку і натираємо овоч на тертці, дрібно нарізаємо цибулю, картоплю також потрібно почистити і нарізати кубиками.
- М’ясо та овочі вивантажуємо до місткої каструлі.
- Накриваємо заготовку кришкою, включаємо плиту на тихому нагріванні і нудимо продукти у власному соку. Якщо кришка, яка визначає температуру вмісту, використовуйте її.
- Через 20 хвилин додаємо замочену перловку.
- Квашену капусту разом із розсолом також викладаємо в каструлю.
- Потім викладаємо гриби разом з рідиною, в якій вони замочувалися.
- Накриваємо кришкою, залишаємо на 30 хвилин|мінути|. Страва завжди має бути в режимі слабкого томлення. Додаємо нарізаний часник і доливаємо гарячу воду, тим самим регулюючи густину супу.
- Щи із квашеної капусти із сушеними грибами готові. Розливайте по тарілках та пригощайтеся!