Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

Домашнє ласощі з мигдалем і какао

Інгредієнти: 90 мл очищеної води, 200 г знежиреного сухого молока, 3 ст. л. арахісової пасти, стільки ж борошна з чорного кунжуту і мигдалю, 2 ст. л. сиропу топінамбура, плитка гіркого шоколаду, какао-порошок.

  • У чашу блендера відправляється вода. До неї висипаються 150 г сухого молока і вся кунжутна борошно, додається арахісова паста.
  • Маса подрібнюється, після чого викладається у форму і забирається в холод для застигання.
  • Мигдаль обсмажується на сухій сковороді і ріжеться шматочками. Горіхи з’єднуються з сиропом топінамбура і залишився сухим молоком.
  • Шоколад розтоплюється.
  • Поверх першого застиглого шару викладається горіхова суміш і вийшов пласт ріжеться на шматочки.

Кожна цукерка поливається шоколадом і щедро посипається какао-порошком. Десерт забирається на холод до повного застигання.

Дивіться також:  Дріжджове тісто для булочок – 12 рецептів, як зробити смачне тісто для домашніх булочок
Прокрутка до верху