Домашнє ласощі з мигдалем і какао
Інгредієнти: 90 мл очищеної води, 200 г знежиреного сухого молока, 3 ст. л. арахісової пасти, стільки ж борошна з чорного кунжуту і мигдалю, 2 ст. л. сиропу топінамбура, плитка гіркого шоколаду, какао-порошок.
- У чашу блендера відправляється вода. До неї висипаються 150 г сухого молока і вся кунжутна борошно, додається арахісова паста.
- Маса подрібнюється, після чого викладається у форму і забирається в холод для застигання.
- Мигдаль обсмажується на сухій сковороді і ріжеться шматочками. Горіхи з’єднуються з сиропом топінамбура і залишився сухим молоком.
- Шоколад розтоплюється.
- Поверх першого застиглого шару викладається горіхова суміш і вийшов пласт ріжеться на шматочки.
Кожна цукерка поливається шоколадом і щедро посипається какао-порошком. Десерт забирається на холод до повного застигання.