Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

Шоколадно-горіхове ласощі

Інгредієнти: 90 г гіркого шоколаду, 35 г вершкового масла, 1 ч. л. меленої кориці, 7 ядер фундука, какао-порошок, 90 г мигдалю.

  • Мигдаль перетворюється в крихту.
  • Шоколад ламається і розтоплюється з вершковим маслом на водяній бані.
  • Отримана маса з’єднується з горіховою крихтою і забирається в холод на півгодини.
  • Суміш ділиться на 7 рівних частин.
  • З кожної розкочується коржик, всередину якої укладається горішок фундука.
  • На плоскій тарілці змішуються какао, кориця. Цукерки обвалюються в отриманій суміші, що укладаються на деко, покриваються плівкою і забираються на холод до застигання.
Дивіться також:  Торт «Орео» – 7 рецептів, як приготувати і прикрасити торт з печивом «Орео»
Прокрутка до верху