Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

З помадкою

Інгредієнти: 300 грам темного шоколаду, банку невареной згущеного молока, 60 г вершкового масла високої жирності.

  • Згущене молоко відправляється в сотейник і злегка нагрівається.
  • В ній розтоплюється вершкове масло.
  • Додаються шматочки шоколаду, розламаного. Виходить густа однорідна маса.
  • Вона виливається в силіконову форму і ставимо в холодильник застигати.

Пласт ріжуть на шматочки. Цукерки відразу подаються до кави.

Шоколадні цукерки «Мадлен»

Інгредієнти: 45 г білого шоколаду і курда з лимона і апельсина, полплитки темного шоколаду, 60 г чорносливу без кісточок, 1 ст. л. рому, 1 ст. л. крупно нарубаного мигдалю, 60 мл вершків для збивання.

  • Цукерки вийдуть двох кольорів. Білий шоколад розтоплюється, половина його виливається в силіконові формочки. Потім розподіляються цитрусовий курд і залишилася шоколадна маса.
  • Для темних цукерок чорнослив дрібно нарізати і залити ромом на 15 – 17 хвилин.
  • Вершки нагріваються, але не доводять до кипіння. До них додається темний шоколад і вимішується однорідна маса.
  • Темні цукерки виливаються в силіконові формочки за принципом білих. Шоколадна маса додається двома шарами, між якими розташовуються чорнослив, мигдаль.

Ласощі двох кольорів відправляється в морозилку застигати.

Дивіться також:  Швидкий торт – 7 простих і смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху