Рецепт приготування без випічки
Шоколадний чізкейк без випічки виходить ніжним і оксамитовим.

Інгредієнти:
- масло вершкове – 50 г;
- пісочне печиво – 150 г;
- сир вершковий – 200 г;
- шоколад гіркий – 150 г;
- какао – 3 ст. ложки;
- цукор – 100 г;
- вершки (жирні) – 120 мл
Приготування:
Розтопити шоколадку. Використовуйте для цього процесу водяну баню.
Помістити в чашу печиво.
Взяти блендер. Подрібнити.
Масло розтопити. Влити в крихту. Всипати столову ложку цукру. Розтерти.
Взяти форму. Розподілити масу по поверхні. Прибрати в холодильник.
Влити в ємність вершки. Включити міксер. Збити. Вийде густа піна.
Влити шоколад остиглий.
Какао розвести в невеликій кількості гарячої води. Ввести в масу.
В іншу ємність покласти сир. Всипати цукор. Збити.
Надіслати до вершків. Розмішати.
Перекласти на тісто.
Відправити в морозилку.
Через годину прибрати в холодильник.
Через півгодини можна ласувати.