Шоколадний чізкейк – 7 рецептів

Шоколадно-м’ятний чізкейк

Десерт легко приготувати, а смак можна урізноманітнити, додавши до складу м’яту.

Інгредієнти:

  • цукор – 50 г;
  • шоколад (темний) – 270 г розтопленого;
  • печиво – 120 г;
  • м’ятний шоколад – 45 г;
  • в порошку какао – 3 ст. ложки;
  • лікер м’ятний – 5 мл;
  • масло вершкове – 80 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • сирний сир – 170 р.

Приготування:

  • Перетворити печиво в крихту.
  • Всипати какао. Перемішати.
  • Влити олію. Замісити.
  • У форму покласти масу. Розподілити по дну і краях.
  • У миску викласти сир. Всипати цукор. Вбити яйце. Залити лікером.
  • Включити міксер. Збити.
  • Влити на тісто.
  • Духова шафа повинен бути включений на 160 гр.
  • Форму помістити в духовку.
  • Через 20 хвилин. Дістати.
  • Розтопити шоколад. Використовуючи водяну баню. Остудити.
  • Дістати чізкейк. Облити шоколадом.
  • Дивіться також:  Сирний пиріг: 12 смачних рецептів
    Прокрутка до верху