Шоколадно-м’ятний чізкейк
Десерт легко приготувати, а смак можна урізноманітнити, додавши до складу м’яту.

Інгредієнти:
- цукор – 50 г;
- шоколад (темний) – 270 г розтопленого;
- печиво – 120 г;
- м’ятний шоколад – 45 г;
- в порошку какао – 3 ст. ложки;
- лікер м’ятний – 5 мл;
- масло вершкове – 80 г;
- яйце – 1 шт.;
- сирний сир – 170 р.
Приготування:
Перетворити печиво в крихту.
Всипати какао. Перемішати.
Влити олію. Замісити.
У форму покласти масу. Розподілити по дну і краях.
У миску викласти сир. Всипати цукор. Вбити яйце. Залити лікером.
Включити міксер. Збити.
Влити на тісто.
Духова шафа повинен бути включений на 160 гр.
Форму помістити в духовку.
Через 20 хвилин. Дістати.
Розтопити шоколад. Використовуючи водяну баню. Остудити.
Дістати чізкейк. Облити шоколадом.