Шоколадний чізкейк – 7 рецептів

C додаванням полуниці

Ніжний, легкий у приготуванні і смачний десерт.

Інгредієнти:

  • цукор – 210 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • ванілін – 1 ч. ложка;
  • печиво пісочне – 330 г;
  • масло вершкове – 110 г;
  • полуничне желе – 100 г;
  • желатин – 25 г;
  • сир – 550 г;
  • полуниця – 200 г;
  • окріп – 50 мл;
  • вершки жирні – 420 мл

Приготування:

  • Помістити в комбайн масло. Додати печиво. Змішати.
  • Перекласти у форму. Рекомендований діаметр 26 див. Розподілити.
  • Помістити в холодильник. Там тісто має пробути не менше години.
  • В піалу всипати желатин. Влити окріп. Розмішати.
  • В кухонний комбайн викласти сир. Перетворити в сирну масу.
  • Влити вершки. Засипати цукор. Збити.
  • Залити желатин. Вичавити лимон. Насипати ванілін. Збити.
  • Вилити на тісто.
  • Полуницю промити. Видалити листочки. Нарізати. Розмістити на поверхні.
  • Прибрати в холодильник.
  • Через годину можна пригощати гостей і близьких.
  • Дивіться також:  Крем для вирівнювання торта – 8 рецептів
    Прокрутка до верху