C додаванням полуниці
Ніжний, легкий у приготуванні і смачний десерт.

Інгредієнти:
- цукор – 210 г;
- лимон – 1 шт.;
- ванілін – 1 ч. ложка;
- печиво пісочне – 330 г;
- масло вершкове – 110 г;
- полуничне желе – 100 г;
- желатин – 25 г;
- сир – 550 г;
- полуниця – 200 г;
- окріп – 50 мл;
- вершки жирні – 420 мл
Приготування:
Помістити в комбайн масло. Додати печиво. Змішати.
Перекласти у форму. Рекомендований діаметр 26 див. Розподілити.
Помістити в холодильник. Там тісто має пробути не менше години.
В піалу всипати желатин. Влити окріп. Розмішати.
В кухонний комбайн викласти сир. Перетворити в сирну масу.
Влити вершки. Засипати цукор. Збити.
Залити желатин. Вичавити лимон. Насипати ванілін. Збити.
Вилити на тісто.
Полуницю промити. Видалити листочки. Нарізати. Розмістити на поверхні.
Прибрати в холодильник.
Через годину можна пригощати гостей і близьких.