Штрудель з яблуками — 9 рецептів приготування з листкового тіста.

З листкового бездріжджового тіста

Звичайно, щоб полегшити собі життя, можна купити тісто вже готове. Якщо ви хочете зробити його самостійно, то зверніться до попереднім рецептом, де описаний процес його приготування.

Деякі господині йдуть на хитрість і, щоб зекономити час, готують штрудель з лаваша з яблуками.

Склад:

  • бездріжджове тісто упаковка 500 м;
  • вершкового масла близько 40 м;
  • сухариків близько 20 м;
  • яблук 300-400 г;
  • жовток один;
  • цукру 4 ложки;
  • кориця.

Готуємо:

  • Розморожуємо тісто і розгортаємо його до стану тонкої пергаментного паперу.
  • Масло розтопити і намазати їм нашу розкачану заготовку. Зверху присипати сухарями для панірування.
  • Яблука порізати на дрібні шматочки, попередньо видаливши серцевинки.
  • Змішуємо яблука з корицею і цукром, адже штрудель з корицею – це найбільш ароматний десерт!
  • Розподіляємо начинку по тесту, залишаючи зазори по краях.
  • Звертаємо тісто рулетиком, а зверху змащуємо жовтком.
  • Печемо при 220ºС близько 40 хвилин.
Дивіться також:  Оладки з гарбуза — 8 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху