Сирна запіканка в мультиварці – 7 приголомшливих рецептів!

Сирна запіканка в мультиварці — рецепт з фото

Готувати сирну запіканку в мультиварці настільки просто, що залишається час на її прикраса і всілякі експерименти. Поверхня вироби можна прикрасити шоколадним, масляним або білковим кремом, зробити декор з шматочків фруктів і ягід. Це зробить страву ще привабливіше.

За бажанням можна трохи змінити основний склад страви. Наприклад, замість звичного цукру використовувати його замінник або згущене молоко, сметану, молоко або кефір замінити йогуртом, замість манки додати борошно або подрібнені кукурудзяні палички. До речі, єдиним недоліком сирної запіканки, зробленої в мультиварці, є деяка блідість вироби. Щоб додати йому цікавого кольору, можна використовувати какао або натуральні соки.

  • 400 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. манки
  • 2 ст. л. цукру;
  • щіпка солі для смакового контрасту;
  • трохи ваніліну для аромату;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 ст. л. крохмалю.

Приготування:

Сир середньої зернистості викладіть в окрему миску. Вбийте пару яєць і добре пробийте обидва інгредієнта виделкою.

Додайте до маси крохмаль, цукор, ваніль, щіпку солі і манку. Ще раз активно перемішайте.

Змастіть мультиварочну чашу рослинним маслом. Викладіть в неї підготовлену масу.

Встановіть техніку в режим «Випічки» і на 45 хвилин забудьте про страву повністю. Кришку в цей час краще не відкривати.

Через зазначений термін акуратно дістаньте запіканку з чаші, перевернувши її на плоску тарілку. До речі, знизу виріб буде набагато темніше, ніж з верхньої сторони.

Дивіться також:  Сирна запіканка в мікрохвильовці за 10 хвилин – 7 рецептів
Прокрутка до верху