З ніжною начинкою з бринзи
Складники страви рекомендується використовувати в наступній кількості:
- 2 склянки борошна пшеничного;
- сметани двісті гр;
- 2 стіл. л. олії пісного;
- по ½ чайн. л. соди, цукру, солі
- продукт для начинки:
- бринзи 100 гр;
- 3 яйця;
- 4-5 зубчиків часнику;
- майонезу 2,5 стіл. л.
Сметану з маслом, сіль з цукром покласти в миску і змішати. Невеликими порціями слід додавати борошно, зробити тісто.
Тепер потрібно зайнятися начинкою. Відварені, охолоджені, очищені яйця змішати з тертою бринзою, майонезом, часником.
Тісто поділити на чотири частини. Розкачати тонким шаром. Покласти рівномірно начинку. Защипнути, подібно чебуреку, потім потрібно трохи з країв присборить тісто і знову защипнути. Начинка повинна опинитися всередині. Зробити корж долонями круглої форми, розкачати, щоб вона відповідала розміром сковороди. Обсмажити на сухій сковороді з обох сторін. Також вчинити з іншими коржами.
На замітку. Такі коржі дуже смачні з молоком або ароматним чаєм. Відразу після випічки можна змастити маслом. Є краще, поки вироби гарячі.