Сирні коржики – 10 швидких і смачних рецептів

З ніжною начинкою з бринзи

Складники страви рекомендується використовувати в наступній кількості:

  • 2 склянки борошна пшеничного;
  • сметани двісті гр;
  • 2 стіл. л. олії пісного;
  • по ½ чайн. л. соди, цукру, солі
  • продукт для начинки:
  • бринзи 100 гр;
  • 3 яйця;
  • 4-5 зубчиків часнику;
  • майонезу 2,5 стіл. л.

Сметану з маслом, сіль з цукром покласти в миску і змішати. Невеликими порціями слід додавати борошно, зробити тісто.

Тепер потрібно зайнятися начинкою. Відварені, охолоджені, очищені яйця змішати з тертою бринзою, майонезом, часником.

Тісто поділити на чотири частини. Розкачати тонким шаром. Покласти рівномірно начинку. Защипнути, подібно чебуреку, потім потрібно трохи з країв присборить тісто і знову защипнути. Начинка повинна опинитися всередині. Зробити корж долонями круглої форми, розкачати, щоб вона відповідала розміром сковороди. Обсмажити на сухій сковороді з обох сторін. Також вчинити з іншими коржами.

На замітку. Такі коржі дуже смачні з молоком або ароматним чаєм. Відразу після випічки можна змастити маслом. Є краще, поки вироби гарячі.

Дивіться також:  15 рецептів з сиру – готуємо смачно і корисно!