Рогалики з мармеладом
Діти без розуму від смачного десерту з начинкою з різних сортів мармеладу, володіє різноманітними смаками.
Для підготовки кулінарного виробу потрібні:
- масло вершкове – 200 г;
- сметана – 240 мл;
- цукор – 100 г;
- борошно – 500 г;
- мармелад – 200 г;
- сіль і сода – по щіпці.
При приготуванні кулінарного десерту:
- З олії, сметани, цукру, борошна, солі і соди готується тісто.
- Пластична маса поділяється на кілька кульок, які розкочуються і нарізаються трикутними сегментами.
- Ближче до зовнішнього краю викладаються шматочки мармеладу, після чого тісто згортається у формі рогалика.
- Кулінарні вироби викладають на деко, де злегка змащуються маслом і випікаються протягом 20 хвилин при 180°C.