Сирний суп з креветками – 8 рецептів приготування

Рецепт з мідіями

З’єднання в сирному супі креветок і мідій також порадує шанувальників дарів моря.

Знадобляться:

  • заморожені креветки і мідії – по 200 г кожного продукту;
  • плавлені сирки – 3 штуки;
  • картоплини – стільки ж;
  • цибуля і морква – по одній кожного овоча;
  • сухарики з часниковим смаком – 150 р.

Всі овочі ріжемо на приблизно однакові невеликі фрагменти. Варимо. Відливаємо півтори склянки відвару, а з решти рідини і овочів робимо пюреобразную масу. Щоб не залишилося грудок, використовуємо блендер.

Сирки нарізаємо по можливості зменшити. Розчиняємо у залишеному овочевому бульйоні. Отриману суміш однорідної консистенції повільно вливаємо в картопляно-цибульно-морквяне пюре. Нехай 10 хвилин повариться. Вогонь повинен бути мінімальним!

Заздалегідь відварені мідії і креветки розподіляємо по порціях, заливаємо супом і сиплемо в кожну тарілку сухарі.

Дивіться також:  Як приготувати гречану кашу в мультиварці
Прокрутка до верху