Рецепт з мідіями
З’єднання в сирному супі креветок і мідій також порадує шанувальників дарів моря.
Знадобляться:
- заморожені креветки і мідії – по 200 г кожного продукту;
- плавлені сирки – 3 штуки;
- картоплини – стільки ж;
- цибуля і морква – по одній кожного овоча;
- сухарики з часниковим смаком – 150 р.
Всі овочі ріжемо на приблизно однакові невеликі фрагменти. Варимо. Відливаємо півтори склянки відвару, а з решти рідини і овочів робимо пюреобразную масу. Щоб не залишилося грудок, використовуємо блендер.
Сирки нарізаємо по можливості зменшити. Розчиняємо у залишеному овочевому бульйоні. Отриману суміш однорідної консистенції повільно вливаємо в картопляно-цибульно-морквяне пюре. Нехай 10 хвилин повариться. Вогонь повинен бути мінімальним!
Заздалегідь відварені мідії і креветки розподіляємо по порціях, заливаємо супом і сиплемо в кожну тарілку сухарі.