З курячими фрикадельками
Інгредієнти: 1 ст. ложка борошна, куряче яйце, 270 г філе птиці, ріпчаста цибулина, сіль, суміш перців, морква, 160 г м’якого вершкового сиру, 3-4 картоплини, 2 ст. ложки дрібної вермішелі.
- Для приготування фаршу яйце з половинкою цибулини подрібнюється в блендері. Можна просто пропустити ці продукти через м’ясорубку. У масу додається яйце, трохи солі і перцю, а також борошно. Маса добре вимішується прямо руками і залишається хвилин на 20.
- Далі з фаршу можна ліпити мініатюрні однакові кульки.
- Всі овочі довільно подрібнюються. Картоплю і цибулю найкраще різати кубиками, а моркву – тонкими кружечками.
- Овочі опускаються на вже гарячу воду.
- Коли рідина знову закипить, в неї занурюються фрикадельки.
- Наприкінці В суп відправляються сир і вермішель.
Залишається страву посолити, поперчити, і можна знімати з нього пробу. При подачі посипається рубаною зеленню.