Сирний торт — 12 рецептів приготування з випічкою і без в домашніх умовах

Ласощі з сирними кульками

Приготуємо смачний і красивий в розрізі шоколадний торт з сирними кульками.

Для кульок слід підготувати:

  • 250 г сиру;
  • 2 жовтка;
  • 50 г цукру;
  • 50 г кокосової стружки;
  • 30 г крохмалю.

Для шоколадного бісквітного тіста потрібно взяти:

  • 6 білків;
  • 4 жовтка;
  • 50 г темного шоколаду;
  • 60 г цукру;
  • 20 г борошна;
  • 20 г какао;
  • 20 г крохмалю;
  • 5 г розпушувача;
  • 3 г ваніліну.

Для прикраси торта використовується шоколадна глазур з:

  • 50 г темного шоколаду;
  • 20 г вершків;
  • 10 г вершкового масла.

Алгоритм випічки шоколадно-сирного торта:

  • Всі компоненти сирних кульок помістити в одну ємність і розім’яти толкушкой для картопляного пюре. Потім сформувати кульки не більше волоського горіха і викласти рівномірним шаром на застеленому пергаментом і змащеній маслом формі для випічки.
  • Всі сипучі інгредієнти для бісквіта змішати разом. Білки збити з половиною цукру до міцних піків. Жовтки і другу половину цукру збити до світлого кремового стану, потім поступово ввести сюди розтоплений шоколад.
  • У три прийоми по черзі вмішати до жовтків білки і сипучі компоненти. Вилити шоколадне тісто поверх сирних кульок. Спекти торт в розігрітій духовці (175 градусів, 35 хвилин).

Зверху полити глазур’ю з розтопленого з маслом і вершками шоколаду.

Дивіться також:  Хачапурі з сиром – 8 рецептів приготування в духовці на сковороді