Ласощі з сирними кульками
Приготуємо смачний і красивий в розрізі шоколадний торт з сирними кульками.
Для кульок слід підготувати:
- 250 г сиру;
- 2 жовтка;
- 50 г цукру;
- 50 г кокосової стружки;
- 30 г крохмалю.
Для шоколадного бісквітного тіста потрібно взяти:
- 6 білків;
- 4 жовтка;
- 50 г темного шоколаду;
- 60 г цукру;
- 20 г борошна;
- 20 г какао;
- 20 г крохмалю;
- 5 г розпушувача;
- 3 г ваніліну.
Для прикраси торта використовується шоколадна глазур з:
- 50 г темного шоколаду;
- 20 г вершків;
- 10 г вершкового масла.
Алгоритм випічки шоколадно-сирного торта:
- Всі компоненти сирних кульок помістити в одну ємність і розім’яти толкушкой для картопляного пюре. Потім сформувати кульки не більше волоського горіха і викласти рівномірним шаром на застеленому пергаментом і змащеній маслом формі для випічки.
- Всі сипучі інгредієнти для бісквіта змішати разом. Білки збити з половиною цукру до міцних піків. Жовтки і другу половину цукру збити до світлого кремового стану, потім поступово ввести сюди розтоплений шоколад.
- У три прийоми по черзі вмішати до жовтків білки і сипучі компоненти. Вилити шоколадне тісто поверх сирних кульок. Спекти торт в розігрітій духовці (175 градусів, 35 хвилин).
Зверху полити глазур’ю з розтопленого з маслом і вершками шоколаду.