Рецепт кавовій просочення
Склад продуктів: по половині склянки очищеної води і жирного молока, 2 великі ложки натуральної кави, стакан з гіркою цукру-піску.
- Для початку кави потрібно обробити в кавомолці. Далі він заливається зазначеною кількістю окропу і вариться до готовності. Цукор в рідину не додається.
- Отриманий напій злегка остуджується, проціджують.
- В окремому сотейнику в теплому молоці розчиняється цукор. Суміш відправляється на плиту і доводиться до кипіння. У ній не повинно залишитися цілих солодких крупинок інакше вони будуть сильно відчуватися в готовому сиропі.
- Відразу після появи перших бульбашок в суміш вливається рідина їх другого кроку.
Залишилося кавовий сироп охолодити і використовувати за призначенням.