Сироп для просочення бісквіта – 8 рецептів в домашніх умовах

Для шоколадного бісквіта

Склад продуктів: ¼ склянки жирного молока, 2 великі ложки лікеру без ароматизаторів, половина склянки цукрового піску, ¼ склянки очищеної води, 2 велика ложка розчинної кави.

  • Кава заливається окропом і залишають настоятися.
  • Поки напій заварюється, в каструлю насипається цукор. Його потрібно залити гарячим молоком і відправити на плиту.
  • При повільному нагріванні солодка молочна суміш доводиться до кипіння. Майбутній сироп необхідно постійно помішувати.
  • В основу для просочення вливається готовий кави. Складові перемішуються до однорідності.

Після охолодження сиропу у нього додають лікер. Готової просоченням відразу поливаються бісквітні коржі.

Дивіться також:  Пиріг з гарбузом – 8 рецептів простих і смачних
Прокрутка до верху