Скумбрія, запечена в духовці у фользі – 10 рецептів

В часниковому маринаді

Ніжна рибка, яка доставить вам задоволення ідеальним смаком і порадує швидкістю приготування.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 тушки;
  • олія соняшникова – 3 ст. ложки;
  • часник – 5 зубків;
  • перець;
  • кріп – 35 г;
  • сіль;
  • вершки – 220 мл

Приготування:

  • Прогріти духовку. Температура потрібна 200 гр.
  • Не очищаючи, помістити зубки часнику на деко.
  • Запекти. Потрібно п’ять хвилин.
  • Зняти шкірку.
  • Взяти вилку. Розім’яти зубки. Необхідно щоб вийшло пюре.
  • Нашаткувати кріп.
  • Залити вершками.
  • Закинути часникове пюре. Перемішати.
  • Всипати сіль.
  • Додати перчик.
  • Розмішати.
  • У рибок видалити нутрощі. Зняти темну плівочку. Промити.
  • Взяти серветку. Просушити.
  • Натерти отриманою сумішшю.
  • Дати відлежатися. Буде потрібно не менше години.
  • У фольгу помістити тушки. Полити соусом.
  • Загорнути фольгою.
  • Перемістити на деко.
  • Запікати півгодини.
  • Режим 185 гр.
Дивіться також:  Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих – 7 рецептів