В часниковому маринаді
Ніжна рибка, яка доставить вам задоволення ідеальним смаком і порадує швидкістю приготування.
Інгредієнти:
- скумбрія – 2 тушки;
- олія соняшникова – 3 ст. ложки;
- часник – 5 зубків;
- перець;
- кріп – 35 г;
- сіль;
- вершки – 220 мл
Приготування:
- Прогріти духовку. Температура потрібна 200 гр.
- Не очищаючи, помістити зубки часнику на деко.
- Запекти. Потрібно п’ять хвилин.
- Зняти шкірку.
- Взяти вилку. Розім’яти зубки. Необхідно щоб вийшло пюре.
- Нашаткувати кріп.
- Залити вершками.
- Закинути часникове пюре. Перемішати.
- Всипати сіль.
- Додати перчик.
- Розмішати.
- У рибок видалити нутрощі. Зняти темну плівочку. Промити.
- Взяти серветку. Просушити.
- Натерти отриманою сумішшю.
- Дати відлежатися. Буде потрібно не менше години.
- У фольгу помістити тушки. Полити соусом.
- Загорнути фольгою.
- Перемістити на деко.
- Запікати півгодини.
- Режим 185 гр.