Скумбрія, запечена в духовці з картоплею – 7 рецептів

Запікаємо під майонезним соусом

На дві великі риби беремо:

  • 1 головку цибулі;
  • 50 г майонезу;
  • 60 мл соєвого соусу;
  • ст. л. столової гірчиці.

Процес приготування полягає в наступному:

  • Змішуємо маринад: з’єднуємо майонез, соєвий соус і гірчицю.
  • Маринуємо цибулю: нашатковану півкільцями коренеплід відправляємо в соус.
  • Розбираємо рибини. Їх необхідно розпотрошити і нарізати порційними шматками в 3 см шириною. Рибні заготовки відправляємо в соус до цибулі. На маринування потрібно півгодини.
  • Скумбрію викладаємо на дно форми, слідом розподіляємо цибулю, поливаємо все залишками маринаду і ставимо страву в духовку.

При 180°С скумбрія під майонезом буде готуватися 30 хвилин.

Дивіться також:  Свинина по-царськи — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху