Запікаємо під майонезним соусом
На дві великі риби беремо:
- 1 головку цибулі;
- 50 г майонезу;
- 60 мл соєвого соусу;
- ст. л. столової гірчиці.
Процес приготування полягає в наступному:
- Змішуємо маринад: з’єднуємо майонез, соєвий соус і гірчицю.
- Маринуємо цибулю: нашатковану півкільцями коренеплід відправляємо в соус.
- Розбираємо рибини. Їх необхідно розпотрошити і нарізати порційними шматками в 3 см шириною. Рибні заготовки відправляємо в соус до цибулі. На маринування потрібно півгодини.
- Скумбрію викладаємо на дно форми, слідом розподіляємо цибулю, поливаємо все залишками маринаду і ставимо страву в духовку.
При 180°С скумбрія під майонезом буде готуватися 30 хвилин.