З анчоусами і помідорами
Інгредієнти:
- 60 г анчоусів;
- 100 г білого пшеничного хліба;
- соняшникова олія;
- 2 стиглих персика;
- 2 ст. л. винного оцту;
- зелений салат;
- свіжий кріп;
- 2 помідори черрі.
Приготування:
- Хлібні скибочки обсмажити до рум’яності на соняшниковій олії.
- Персики очистити від шкірки і пюрировать.
- Анчоуси залити сумішшю винного оцту і води (в пропорціях 1 до 2). Залишити рибу в такому вигляді в прохолоді на півгодини.
- Черрі розрізати на половинки. Кріп розібрати на гілочки. Листя салату порвати руками.
- На обсмажений хліб викласти фруктове пюре і розподілити салат. Додати мариновані анчоуси і кріп.
Прикрасити канапе половинками черрі і закріпити шпажкою.
Щоб канапе виглядали цікавіше, варто відмовитися від використання звичайних зубочисток. Краще взяти оригінальні фігурні шпажки. Дуже великий вибір таких аксесуарів представлений в магазинах з товарами для організації свят.