Смачні канапки на святковий стіл – 10 рецептів

З анчоусами і помідорами

Інгредієнти:

  • 60 г анчоусів;
  • 100 г білого пшеничного хліба;
  • соняшникова олія;
  • 2 стиглих персика;
  • 2 ст. л. винного оцту;
  • зелений салат;
  • свіжий кріп;
  • 2 помідори черрі.

Приготування:

  • Хлібні скибочки обсмажити до рум’яності на соняшниковій олії.
  • Персики очистити від шкірки і пюрировать.
  • Анчоуси залити сумішшю винного оцту і води (в пропорціях 1 до 2). Залишити рибу в такому вигляді в прохолоді на півгодини.
  • Черрі розрізати на половинки. Кріп розібрати на гілочки. Листя салату порвати руками.
  • На обсмажений хліб викласти фруктове пюре і розподілити салат. Додати мариновані анчоуси і кріп.

Прикрасити канапе половинками черрі і закріпити шпажкою.

Щоб канапе виглядали цікавіше, варто відмовитися від використання звичайних зубочисток. Краще взяти оригінальні фігурні шпажки. Дуже великий вибір таких аксесуарів представлений в магазинах з товарами для організації свят.

Дивіться також:  Риба з овочами – 14 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху