Смачні канапки на святковий стіл – 10 рецептів

З авокадо і червоною рибою

Інгредієнти:

  • тонкий багет;
  • 150 г слабосоленої сьомги;
  • 1 шт. авокадо;
  • 1 ч. л. лаймового соку;
  • 1 пучок кропу;
  • вершковий сир;
  • свіжий огірок.

Приготування:

  • Багет нарізати середніми шматочками і густо промазати їх вершковим сиром. За смаком можна замінити його розм’якшеним маслом з прянощами.
  • Авокадо почистити, звільнити від кісточок, дрібно порізати і збризнути лаймовим соком. Викласти фруктові шматочки поверх сирної намазування і покрити їх тонкою пластинкою огірка.
  • Сьомгу нарізати смужками, присипати зеленню і згорнути рулетиками.
  • Встановити отриману рибну конструкцію на основу і закріпити шпажкою.

Такий рецепти канапе можна модифікувати на свій смак. Наприклад, змінювати вид риби, додавати інші овочі, замінювати зелень.

Дивіться також:  Як приготувати філе індички – 10 смачних рецептів
Прокрутка до верху