З авокадо і червоною рибою
Інгредієнти:
- тонкий багет;
- 150 г слабосоленої сьомги;
- 1 шт. авокадо;
- 1 ч. л. лаймового соку;
- 1 пучок кропу;
- вершковий сир;
- свіжий огірок.
Приготування:
- Багет нарізати середніми шматочками і густо промазати їх вершковим сиром. За смаком можна замінити його розм’якшеним маслом з прянощами.
- Авокадо почистити, звільнити від кісточок, дрібно порізати і збризнути лаймовим соком. Викласти фруктові шматочки поверх сирної намазування і покрити їх тонкою пластинкою огірка.
- Сьомгу нарізати смужками, присипати зеленню і згорнути рулетиками.
- Встановити отриману рибну конструкцію на основу і закріпити шпажкою.
Такий рецепти канапе можна модифікувати на свій смак. Наприклад, змінювати вид риби, додавати інші овочі, замінювати зелень.