Сніданки — 18 рецептів приготування: швидко і корисно!

Пшоняна каша з яйцем пашот

Інгредієнти: півсклянки пшона, 2 ст. очищеної води, щіпка солі, 30 масла, куряче яйце, 60 г бринзи, трохи чорного меленого перцю, сушена петрушка.

  • Добре промита крупа солиться, заливається водою і вариться при частому помішуванні 15 – 17 хвилин.
  • За пару хвилин до готовності страву додаються масло і перець за смаком. Каша упаривается в щільно закритій каструлі.
  • Окремо у великій ємності нагрівається вода. Коли рідина стане гарячою (90 градусів), вона солиться. Віночком в центрі робиться воронка, в яку вбивається яйце і вариться 2 хвилини.
  • Гаряча каша викладається в тарілку, посипається кубиками бринзу і сушеної петрушкою.

Яйце акуратно виловлюється шумівкою і укладається поверх порції пшінки.

Дивіться також:  Сирний крем для бісквітного торта — 8 рецептів
Прокрутка до верху