Французькі тости з бананами і сиром
Інгредієнти: 8 шматочків білого тостового хліба, великий стиглий банан, 1 ст. л. рідкого меду, 5 яєць, 60 г твердого сиру, 6 ст. л. молока, цукрова пудра, вершкове масло.
- З хліба зрізують всі скоринки. При цьому шматочки потрібно по два укладати один на одного, щоб їх краї поєдналися.
- Яйця злегка збиваються з молоком.
- Сир крупно треться.
- Банани розминаються. Але можна залишити і дрібні шматочки фрукта.
- Тертий сир змішується з розім’ятим фруктами і рідким медом.
- Вийшла начинка викладається на середину кожного шматочка хлібної. Зверху конструкція накривається другим скибочкою.
- Заготовки з усіх боків умочують в молочно-яєчної суміші.
- Тости обсмажуються на сковороді в розігрітому вершковому маслі з обох сторін. Вони повинні вийти апетитного карамельного кольору. Зазвичай на це йде 3 – 4 хвилини (на одну сторону).
До столу готовий сніданок подається гарячим.
Сніданок — найважливіший прийом їжі за весь день. Він повинен бути поживним, корисним і, звичайно ж, смачним. Адже це не тільки прості калорії і вітаміни, але і заряд позитивної енергії для продуктивного робочого дня!