Трубочки з лаваша з сирною начинкою
Інгредієнти: упаковка тонкого вірменського лавашу, 320 г ковбасного сиру, 2 сирих і 1 варене яйце, 3 пера зеленого цибулі, 1,5 ст. л. сметани та майонезу, 80 мл молока, сіль.
- Яйце вариться заздалегідь, остуджується і треться в миску.
- До нього додаються подрібнений таким же чином ковбасний сир, дрібно порізану зелену цибулю, сметана, майонез і сіль за смаком.
- Лаваш нарізати на однакові квадратні шматочки. Кожен з них змащується сирною начинкою і згорнути трубочкою.
- Залишилися сирі яйця подсаливаются і збиваються з молоком.
- У цю суміш умочують з усіх боків заготовки і обсмажуються на сковороді з розігрітим маслом.
Роздумуючи, що приготувати на сніданок, можна нескінченно експериментувати з такими трубочками. Наприклад, додаючи в начинку м’ясо і мариновані овочі.